Formix Premium mandle 1kg

Dostupnost Skladem (13 ks)
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 111-0304
233 Kč
Formix Premium mandle 1kg
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Formix Premium mandle 1kg

Bez obsahu alergenů

Prémiová cukářská potahovací a modelovací hmota s příchutí mandlí, použitelná na slavnostní (např. svatební) dorty. Hedvábně jemná, sněhově bílá, dobře se s ní pracuje, nepraská, lze ji barvit potravinářským barvivem.

Složení: cukr, glukózový sirup, voda, rostlinný tuk (kokosový tuk, hydrogenovaný tuk z palmových jader), modifikovaný škrob bramborový, zahušťovadlo - xanthanová guma, aroma, konzervant - sorban draselný, regulátor kyselosti - kyselina citrónová.

Skladování: v suchu při teplotě 16-23 °C

Hmotnost: 1 kg

Barva: bílá

Příchuť: mandlová

 

Naše doporučení pro práci s Formixem:

hmotu lze obarvovat potravinářskými barvami. Předtím, než začnete obarvovat, důkladně hmotu propracujte (optimální teplota pro práci s hmotou je 22 °C), aby byla vláčná a hladká. Pokud nedocílíte elasticity a hmota je stále tuhá, zahřejte ji na 5-10 sec. v mikrovlnné troubě. Po obarvení nechte hmotu cca 1 hodinu odpočinout. Před potahováním hmotu znovu důkladně propracujte a vyválejte na 3-5mm silný plát. Doporučuje se rozválet to mezi dvěma potravinářskými foliemi nebo podsypávat bramborovým škrobem, či přímo podsypovým cukrem Formix

 

Nutriční hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota: 1641kJ / 388 kcal

tuky: 6,26 g / z toho nasycené mastné kyseliny: 5,29 g

sacharidy: 82,41 g / z toho cukry: 73,23 g

vláknina: 0,99 g

bílkoviny: méně než 0,20 g

sůl: méně než 0,03 g

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Formix
Barva: bílá
Použití: potahovací a modelovací
Příchuť: mandle
Výrobce: Maďarsko
Balení: 1kg
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 6.11.2021
Velice dobře se s hmotou pracuje.
5
JH Avatar autora | 16.1.2021
Výborně se s ním pracuje a chuťově vynikající.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: