info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Dortová forma podkova střední - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.08.2019
BARVY WILTON OPĚT SKLADEM
Vážení zákazníci, dlouho očekáváné barvy Wilton jsou opět v prodeji. Nový obal, nové složení... číst celé
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
11.06.2019
PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECH
Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či margarínu během letních měsíců. V horkých dnech může doj... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Dortová forma podkova střední

z pocínovaného potravinářského plechu

Forma z pocínovaného potravinářského plechu Rozměry: šířka 25,5cm, výška 30cm, hloubka 8cm   Recept pro inspiraci: Pařížský dort Suroviny: Těsto: 12 v... celý popis
Dostupnost
Skladem 3 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již zítra do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 13:00
Cena bez DPH
198 Kč
239 Kč
ks
Číslo produktu:100-202
Podobné produkty
    Dortová forma podkova malá
    0 hodnocení
    188 Kč
    155 Kč bez DPH
    188 Kč
    155 Kč bez DPH
    Skladem 3 ks
    ks
      Dortová forma podkova velká
      0 hodnocení
      255 Kč
      211 Kč bez DPH
      255 Kč
      211 Kč bez DPH
      Skladem 3 ks
      ks
      Kompletní specifikace

      Forma z pocínovaného potravinářského plechu

      Rozměry: šířka 25,5cm, výška 30cm, hloubka 8cm

       

      Recept pro inspiraci:

      Pařížský dort

      Suroviny:

      Těsto: 12 vajec, 12 lžic krystalového cukru, 9 lžic hrubé mouky, 6-9 lžic kakaa

      Pařížská šlehačka: 0,5 l šlehačky, 2 lžíce krystalového cukru, 1 lžíce kakaa, 50 g strouhané čokolády na posypání

      Postup:

      Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a ještě šleháme. Přidáme žloutky a důkladně prošleháme. Nakonec přimícháme mouku s kakaem. Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy a upečeme. Na vychladlý korpus navršíme pařížskou šlehačku a posypeme strouhanou čokoládou.

      Příprava pařížské šlehačky: den před zdobením vymícháme šlehačku s kakaem a cukrem a 1-2 minuty provaříme. Po vychladnutí vložíme do chladničky a druhý den vyšleháme dotuha.

      Novinky z našeho blogu

      Pistáciové pusinky
      04.10.2018 NAŠE RECEPTY
      Pistáciové pusinky
      Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
      Podmáslové řezy
      27.06.2018 NAŠE RECEPTY
      Podmáslové řezy
      Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
      Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
      Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
      Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají. číst celé
      NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
      Facebook
      Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.