info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Dortová forma podkova střední - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
04.01.2017
SLEVA PRO VÁS!!!
Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny zaregistrované. Každý zákazník má ve svém účtu nastaveno... číst celé
11.10.2011
POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 Kč
Při objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby předem na bankovní účet (v případě dobírky je k obje... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Dortová forma podkova střední

z pocínovaného potravinářského plechu

Forma z pocínovaného potravinářského plechu Rozměry: šířka 25,5cm, výška 30cm, hloubka 8cm   Recept pro inspiraci: Pařížský dort Suroviny: Těsto: 12 v... celý popis
Dostupnost
Skladem 2 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 22.10.2019 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 13:00
Cena bez DPH
198 Kč
239 Kč
ks
Číslo produktu:100-202
Podobné produkty
    Dortová forma podkova malá
    0 hodnocení
    188 Kč
    155 Kč bez DPH
    188 Kč
    155 Kč bez DPH
    Skladem 3 ks
    ks
      Dortová forma podkova velká
      0 hodnocení
      255 Kč
      211 Kč bez DPH
      255 Kč
      211 Kč bez DPH
      Skladem 2 ks
      ks
      Kompletní specifikace

      Forma z pocínovaného potravinářského plechu

      Rozměry: šířka 25,5cm, výška 30cm, hloubka 8cm

       

      Recept pro inspiraci:

      Pařížský dort

      Suroviny:

      Těsto: 12 vajec, 12 lžic krystalového cukru, 9 lžic hrubé mouky, 6-9 lžic kakaa

      Pařížská šlehačka: 0,5 l šlehačky, 2 lžíce krystalového cukru, 1 lžíce kakaa, 50 g strouhané čokolády na posypání

      Postup:

      Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme cukr a ještě šleháme. Přidáme žloutky a důkladně prošleháme. Nakonec přimícháme mouku s kakaem. Těsto vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy a upečeme. Na vychladlý korpus navršíme pařížskou šlehačku a posypeme strouhanou čokoládou.

      Příprava pařížské šlehačky: den před zdobením vymícháme šlehačku s kakaem a cukrem a 1-2 minuty provaříme. Po vychladnutí vložíme do chladničky a druhý den vyšleháme dotuha.

      Novinky z našeho blogu

      Pařížská šlehačka
      30.08.2019 NAŠE RECEPTY
      Pařížská šlehačka
      Recept na rychlou pařížskou šlehačku bez nutnosti čekání. číst celé
      Pistáciové pusinky
      04.10.2018 NAŠE RECEPTY
      Pistáciové pusinky
      Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
      Podmáslové řezy
      27.06.2018 NAŠE RECEPTY
      Podmáslové řezy
      Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
      NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
      Facebook
      Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
      Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
      Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.