info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Dortová forma číslice 3 - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.08.2019
BARVY WILTON OPĚT SKLADEM
Vážení zákazníci, dlouho očekáváné barvy Wilton jsou opět v prodeji. Nový obal, nové složení... číst celé
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
11.06.2019
PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECH
Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či margarínu během letních měsíců. V horkých dnech může doj... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Dortová forma číslice 3

z pocínovaného potravinářského plechu

Forma z pocínovaného potravinářského plechu Rozměr: výška 34cm, hloubka 8cm   Recept pro inspiraci: Dort s ananasovým krémem Suroviny (na tuto formu p... celý popis
Dostupnost
Skladem 1 ks
Doba dodání
Zboží Vám můžeme doručit již 27.08.2019 do 16:00. Stačí, když zboží objednáte nejpozději do 26.08.2019 13:00
Cena bez DPH
209 Kč
253 Kč
ks
Číslo produktu:100-273
Kompletní specifikace

Forma z pocínovaného potravinářského plechu

Rozměr: výška 34cm, hloubka 8cm

 

Recept pro inspiraci:

Dort s ananasovým krémem

Suroviny (na tuto formu použijte min. trojnásobné množství surovin):

Těsto: 6 žloutků, 210 g cukru moučka, 1 a půl lžíce vlažné vody, 1 a půl lžičky citronové šťávy, 75 g hladké mouky, 75 g mletých ořechů, 60 g hrubé krupice, trocha citronové kůry, sníh z 6 bílků

Náplň: 5 polévkových lžic moučkového cukru, 1 kostka másla, 1 hrnek kompotovaného ananasu

Na ozdobu: čokoláda na vaření

Postup:

Ušleháme žloutky s cukrem do pěny, postupně přidáme vlažnou vodu a citronovou šťávu. Smícháme mouku, krupici, ořechy a citronovou kůru. Ušleháme sníh z bílků a střídavě jej s moukovou směsí zamícháme do žloutkového základu. Dort upečeme a po vychladnutí plníme krémem: máslo s cukrem utřeme do pěny a po lžících přidáváme jemně pokrájený ananas, který musí mít stejnou teplotu jako máslo, dobře našleháme. Povrch dortu polijeme čokoládou na vaření, popř. dozdobíme dle fantazie.

Novinky z našeho blogu

Pistáciové pusinky
04.10.2018 NAŠE RECEPTY
Pistáciové pusinky
Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
Podmáslové řezy
27.06.2018 NAŠE RECEPTY
Podmáslové řezy
Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají. číst celé
NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.