S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3D O V O L E N ÁVážení zákazníci,   dovolujeme si Vás upozornit, že ve dnech 3.7. - 7.7. 2017 bude probíhat... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby... arr3ODBORNÝ SEMINÁŘ ZEELANDIADne 21. 10. 2016 jsme se zúčastnili odborného semináře v Malšicích u Tábora, který pořádal náš... arr3VĚRNOST SE VYPLÁCÍVážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny...

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 989 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer

Transfer fólie na čokoládu, čokotransfer





Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 55 Kč

skladem





Naše cena 62 Kč

skladem





Naše cena 72 Kč

skladem



Naše cena 68 Kč

skladem



Naše cena 59 Kč

skladem



Naše cena 75 Kč

skladem



Naše cena 52 Kč

skladem









Naše cena 65 Kč

skladem



Čokotransfer - transfer fólie na čokoládu

je fólie s reliéfem z barvených pokrmových tuků, které snadno reagují na změnu teploty. Transfer fólie na čokoládu slouží k přenesení vzoru na čokoládu a následné zdobení dortů, či moučníků.


Jak na to:

Fólii na čokotransfer můžete rozstříhat nůžkami na požadované tvary nebo ji nechat nerozstřihanou, pokrýt celý povrch čokoládou a po ztuhnutí např. vykajovátky vykrajovat požadované tvary. Čokoládu rozpustíte ve vodní lázni a za častého míchání ji necháte vychladnout (musí být vlažná, ale stále tekutá). Takto připravenou čokoládu rozetřete v tenké vrstvě na fólii a necháte zatuhnout v lednici. Poté, co čokoláda zthune, sloupnete z ní již čistou fólii a reliéf zůstane otisknutý na čokoládě.

Pozor, pokud stáhnete fólii příliš brzy, motiv se rozmaže. Pokud je čokoládna naopak příliš tvrdá a láme se (např. při vykrajování), je možné ji na chvíli zahřát fénem (ze strany, kde je čokoláda, ne na vzor), ona malinko povolí.


Pro dokonalé splynutí transfer fólie s čokoládou doporučujeme použít pravou čokoládu. V nabíce máme také čokoládu bez cukru.


Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

NjIzMTd