S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3UPOZORNĚNÍ - OBRÁZKY Z JEDLÉ HMOTY  Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání obrázků a cukrových pásek z jedlé hmoty v mrazivých... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 70 Kč
skladem
Naše cena 36 Kč
skladem
Naše cena 85 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 223 Kč
skladem
Naše cena 90 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer

Transfer fólie na čokoládu, čokotransfer





Naše cena 62 Kč

skladem



Naše cena 55 Kč

skladem





Naše cena 62 Kč

skladem





Naše cena 72 Kč

skladem



Naše cena 68 Kč

skladem



Naše cena 59 Kč

skladem



Naše cena 75 Kč

skladem



Naše cena 52 Kč

skladem









Naše cena 65 Kč

skladem





Naše cena 55 Kč

skladem



Naše cena 55 Kč

skladem


Čokotransfer - transfer fólie na čokoládu

je fólie s reliéfem z barvených pokrmových tuků, které snadno reagují na změnu teploty. Transfer fólie na čokoládu slouží k přenesení vzoru na čokoládu a následné zdobení dortů, či moučníků.


Jak na to:

Fólii na čokotransfer můžete rozstříhat nůžkami na požadované tvary nebo ji nechat nerozstřihanou, pokrýt celý povrch čokoládou a po ztuhnutí např. vykajovátky vykrajovat požadované tvary. Čokoládu rozpustíte ve vodní lázni a za častého míchání ji necháte vychladnout (musí být vlažná, ale stále tekutá). Takto připravenou čokoládu rozetřete v tenké vrstvě na fólii a necháte zatuhnout v lednici. Poté, co čokoláda zthune, sloupnete z ní již čistou fólii a reliéf zůstane otisknutý na čokoládě.

Pozor, pokud stáhnete fólii příliš brzy, motiv se rozmaže. Pokud je čokoládna naopak příliš tvrdá a láme se (např. při vykrajování), je možné ji na chvíli zahřát fénem (ze strany, kde je čokoláda, ne na vzor), ona malinko povolí.


Pro dokonalé splynutí transfer fólie s čokoládou doporučujeme použít pravou čokoládu. V nabíce máme také čokoládu bez cukru.


Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!