Cake Masters Temperovací stroj na čokoládu

Cake Masters temperovací stroj na čokoládu je profesionální zařízení navržené pro efektivní rozpouštění a temperování čokolády, fondánu, glazur, omáček nebo želé. Díky objemu 1,5 litru je vhodný pro běžné cukrářské i gastronomické aplikace. Precizní termostat s nastavením až do 60 °C umožňuje přesné řízení teploty pro různé suroviny a technologie. Konstrukce z kvalitních materiálů – nerezová vyjímatelná nádoba a plastové pouzdro – zajišťuje dlouhou životnost i snadnou údržbu.

Dostupnost Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
28.5.2025
Možnosti doručení
Kód: 168-10955
2 642 Kč –2 % 2 589,16 Kč 2 589,16 Kč / 1 ks
Cake Masters Temperovací stroj na čokoládu
Cake Masters Temperovací stroj na čokoládu
Novinka
2 642 Kč –2 %
Dodání
Rychlé dodání
průměrná doba dodání 1,8 pracovního dne.
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Oproti běžným modelům nabízí tento stroj výrazně rychlejší rozpouštění surovin díky vysokému výkonu 60 W a rovnoměrnému rozložení tepla pomocí speciálního odporu. Energetickou účinnost zajišťuje dokonalá izolace. Přesné udržování nastavené teploty a snadné ovládání pomocí otočného regulátoru dělají z tohoto zařízení spolehlivý nástroj i pro náročnější uživatele. Součástí balení je i praktické víko.

Rozměry zařízení jsou 23 × 26 × 12,5 cm, je tedy dostatečně velké i pro náročnější tvoření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Temperovací stroje na čokoládu
EAN: 4250712309557
Rozměr zahřívací nádoby: 15 x 15 x 9 cm
Objem: 1,5 l
Max. teplota: 60 °C
Výkon: 60 W

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Výrobní společnost : Cake-Masters
Adresa : Siemensstr. 24, 49770 Herzlake