Pečení makronek

Recept na makronky

 

Makronky jsou u nás již velice oblíbenou pochoutkou, ale jejich příprava je vrcholem cukrářského umění a je velmi obtížné upéci je správně. Jejich výroba tradičním způsobem není vůbec snadná, neboť záleží na zvolených surovinách a technologickém postupu. Pokud ovšem použijete naši hotovou směs na makronky, vyrobíte si v pohodlí domova tyto oblíbené mandlové cukrovinky přesně takové, jaké mají být - hladké na povrchu, bez prasklinek, křupavé navenek a přitom měkké uvnitř, nadýchané, s příjemnou mandlovou chutí. K dokonalému pečení je zapotřebí také kvalitní pečící forma

 

 

Suroviny:

500g směsi + 100g vody (20°C)

 

Pracovní postup:

šleháme ve šlehači na nejvyšší stupeň 5 minut, nastříkáme na plech (plechem několikrát klepneme o podložku, abychom vypustili z makronek vzduch), necháme 60 minut odpočinout (zaschnout), pečeme při 140-150°C  25 minut. Respektujeme zkušenosti s vlastní troubou.

 

Krém do makronek:

100g směsi na makronky, 125 g másla, 10g ochucovací pasty nebo ovoce v gelu - vše utřeme dohromady

 

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení