Souplesse Tmavá poleva elastická

Souplesse Tmavá poleva elastická je elastická tuková poleva, která je ideální pro dekoraci cukrářských výrobků. Je navržena tak, aby byla vhodná i k zamražení a nelámala se, čímž poskytuje perfektní flexibilitu při použití v různých podmínkách.

Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost Skladem (25 ks) Skladem (3 ks) Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
31.7.2024 31.7.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: 132-S090004A 132-S090004 Zvolte variantu
68 Kč 692 Kč od 68 Kč 272 Kč / 1 kg 230,67 Kč / 1 kg
Souplesse Tmavá poleva elastická
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Klíčové vlastnosti:

  • Elastická tuková poleva: její elastická vlastnost zajišťuje, že se neláme ani při zamrazení, což je ideální pro širokou škálu cukrářských výrobků.
  • Příchuť hořké čokolády: poleva má výraznou a lahodnou chuť hořké čokolády, která dokonale doplní každý dezert.
  • Jednoduché použití: polevu je třeba pozvolna rozpustit ve vodní lázni při 50°C, poté zchladit na cca 28°C a použít. Nepřidávat tuk.

Tato poleva je perfektní volbou pro všechny, kdo chtějí svým dezertům dodat profesionální vzhled a lahodnou chuť. Souplesse Tmavá poleva elastická je vaší zárukou kvality a spokojenosti v každém cukrářském díle.

Složení:

cukr, neztužený rostlinný tuk palmový, rostlinný olej neztužený kokosový, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušená SYROVÁTKA, emulgátory (SÓJOVÝ LECITIN, E492), vanilkové aroma.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoládová poleva na dort
Země původu: Holandsko
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: Nadpis
energetická hodnota: 2408 kJ / 579 kcal
tuky: 40 g
/ z toho nasycené mastné kyseliny: 30 g
sacharidy: 50 g
/ z toho cukry: 48 g
bílkoviny: 3 g
sůl: 0,39 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: