Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer » TRANSFER FÓLIE, ABSTRAKCE » Transfer fólie na čokoládu - arabescos


        

Transfer fólie na čokoládu - arabescos

40 x 25 cm

skladem

 

Skladem: 9 ks
Číslo produktu: 113-516
Naše cena bez DPH: 51 Kč
Naše cena s DPH (21 %):
62 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm.

Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E172, E102, E110, E129, E132

Podklad: polyetylen

Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.


Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

použití
Hanka
16.06.2015 11:23
img
Re: použití
Lucie Veselá
16.06.2015 11:42
Dotaz
Lea Stošková
29.07.2014 19:15
img
Re: Dotaz
Lucie Veselá
29.07.2014 20:44
dotaz
Aleba
01.06.2013 20:43
img
Re: dotaz
Lucie Veselá
02.06.2013 09:03
imgimg
Re: Re: dotaz
Vlasta
20.03.2015 07:47
imgimgimg
Re: Re: Re: dotaz
Lucie Veselá
20.03.2015 11:28