Transfer folie na čokoládu Miluji tě
Čokotransfer slouží k přenášení vzoru na mléčnou, hořkou, karamelovou, nebo rubínovou čokoládu.
Složení potisku: cukr, rostlinný tuk (kokosový, palmový, palmový list), rýžový škrob, sušené odstředěné MLÉKO, kakaové máslo, sušený glukózový sirup, emulgátor slunečnicový lecitin, SÓJOVÝ lecitin, moučkový cukr, přírodní vanilkové aroma.
Podklad: polyetylen
Rozměr: 40 x 25 cm
Motiv: bílé kvítky a bílá srdíčka
Balení obsahuje: 1 kus fólie
Uchovávat v chladu (16-20°C), suchu a temnu
Pracovní postup:
fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 2411 kJ / 577 kcal
tuky 38 g / z toho nasycené mastné kyseliny 28 g
sacharidy 56 g / z toho cukry 43 g
bílkoviny 4 g
sůl 0,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Transfer fólie na čokoládu |
---|---|
Výrobce: | PCB Creation, Francie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.