Strukturální fólie na čokoládu plastové

Jsou výbornou pomůckou pro všechny, kteří zdobí čokoládou. Strukturální fólie umožní vytvořit reliéf na čokoládě.

#ShowMore#

Strukturální fólie na čokoládu plastové

jsou určeny k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Díky plastovému materiálu lze podložku použít opakovaně. Doporučujeme jen ruční mytí podložky.

Práce se strukturální fólií na čokoládu je velmi jednoduchá - rozpuštěná čokoláda (max. teplota 45°C), následně zchlazená na cca 30°C, se nalije na strukturální fólii a nechá se zavadnout - začne být matná (trvá to cca 10-15 minut). V této fázi se může čokoláda opatrně nakrájet na požadované tvary (ještě stále zůstává čokoláda na fólii) a nechá se zatuhnout zcela (opět zůstává na fólii). Po zatuhnutí lze čokoládu sejmout z fólie, a případně odlámat tvary hotové čokolády.

Pokud potřebujeme zdobit obvod dortu, necháme čokoládu zavadnout na fólii do zmatnění (10-15 minut), poté celou fólii i s čokoládou obtočíme kolem připraveného (namazaného) dortu, zajistíme špendlíkem, či gumičkou a necháme zcela zatuhnout - můžeme vložit do lednice. Po zatuhnutí opatrně sejmeme strukturální fólii a čokoláda zůstane na obvodu dortu.

Pravou čokoládu můžete vybírat zde.

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

Nejprodávanější

Strukturální fólie na čokoládu Spirály
Strukturální fólie na čokoládu Spirály
Skladem (2 ks)
Kód: 121-CWSS005M
 
78 Kč
Stránka 1 z 1 - 1 položek celkem
Strukturální fólie na čokoládu Spirály
78 Kč
Kód: 121-CWSS005M
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek