info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Strukturální fólie plastové - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
14.03.2020
DŮLEŽITÉ - OSOBNÍ ODBĚR OBJEDNÁVEK
Vážení zákazníci, z důvodu ochrany zdraví pracovníků eshopu není možný osobní odběr objednávek. Výdejní místo je uzavřeno, a to do odvolání.   ... číst celé
04.01.2017
SLEVA PRO VÁS!!!
Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny zaregistrované. Každý zákazník má ve svém účtu nastaveno... číst celé
11.10.2011
POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 Kč
Při objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby předem na bankovní účet (v případě dobírky je k obje... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. CUKRÁŘSKÉ DEKORACE
  3. Čokotransfer
  4. STRUKTURÁLNÍ FÓLIE PLASTOVÉ

Strukturální fólie na čokoládu plastové

Jsou výbornou pomůckou pro všechny, kteří zdobí čokoládou. Strukturální fólie umožní vytvořit reliéf na čokoládě.

Zobrazuji 1-3 z 3
    Strukturální fólie na čokoládu Spirály
    0 hodnocení
    65 Kč
    54 Kč bez DPH
    65 Kč
    54 Kč bez DPH
    Skladem 2 ks
    ks
      Strukturální fólie na čokoládu Pruhy
      0 hodnocení
      65 Kč
      54 Kč bez DPH
      65 Kč
      54 Kč bez DPH
      Skladem 1 ks
      ks
        Strukturální fólie na čokoládu Bubliny
        0 hodnocení
        65 Kč
        54 Kč bez DPH
        65 Kč
        54 Kč bez DPH
        Skladem 2 ks
        ks
        Produktů na stránku 183654

        Strukturální fólie na čokoládu plastové

        jsou určeny k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Díky plastovému materiálu lze podložku použít opakovaně. Doporučujeme jen ruční mytí podložky.

        Práce se strukturální fólií na čokoládu je velmi jednoduchá - rozpuštěná čokoláda (max. teplota 45°C), následně zchlazená na cca 30°C, se nalije na strukturální fólii a nechá se zavadnout - začně být matná (trvá to cca 10-15 minut). V této fázi se může čokoláda opatrně nakrájet na požadované tvary (ještě stále zůstává čokoláda na fólii) a nechá se zatuhnout zcela (opět zůstává na fólii). Po zatuhnutí lze čokoládu sejmout z fólie, a případně odlámat tvary hotové čokolády.

        Pokud potřebujeme zdobit obvod dortu, necháme čokoládu zavadnout na fólii do zmatnění (10-15 minut), poté celou fólii i s čokoládou obtočíme kolem připraveného (namazaného) dortu, zajistíme špendlíkem, či gumičkou a necháme zcela zatuhnout - můžeme vložit do lednice. Po zatuhnutí opatrně sejmeme strukturální fólii a čokoláda zůstane na obvodu dortu.

        Pravou čokoládu můžete vybírat zde.

        Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

        Novinky z našeho blogu

        Pařížská šlehačka
        30.08.2019 NAŠE RECEPTY
        Pařížská šlehačka
        Recept na rychlou pařížskou šlehačku bez nutnosti čekání. číst celé
        Pistáciové pusinky
        04.10.2018 NAŠE RECEPTY
        Pistáciové pusinky
        Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
        Podmáslové řezy
        27.06.2018 NAŠE RECEPTY
        Podmáslové řezy
        Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
        NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
        Facebook
        Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
        Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
        Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.