info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Strukturální fólie plastové - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.08.2019
BARVY WILTON OPĚT SKLADEM
Vážení zákazníci, dlouho očekáváné barvy Wilton jsou opět v prodeji. Nový obal, nové složení... číst celé
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
11.06.2019
PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECH
Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či margarínu během letních měsíců. V horkých dnech může doj... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. CUKRÁŘSKÉ DEKORACE
  3. Čokotransfer
  4. STRUKTURÁLNÍ FÓLIE PLASTOVÉ

Strukturální fólie na čokoládu plastové

Jsou výbornou pomůckou pro všechny, kteří zdobí čokoládou. Strukturální fólie umožní vytvořit reliéf na čokoládě.

Zobrazuji 1-4 z 4
    Strukturální fólie na čokoládu Spirály
    0 hodnocení
    65 Kč
    54 Kč bez DPH
    65 Kč
    54 Kč bez DPH
    Skladem 1 ks
    ks
      Strukturální fólie na čokoládu Pruhy
      0 hodnocení
      65 Kč
      54 Kč bez DPH
      65 Kč
      54 Kč bez DPH
      Skladem 1 ks
      ks
        Strukturální fólie na čokoládu Bubliny
        0 hodnocení
        65 Kč
        54 Kč bez DPH
        65 Kč
        54 Kč bez DPH
        Skladem 2 ks
        ks
          Strukturální fólie na čokoládu Vlnky
          0 hodnocení
          65 Kč
          54 Kč bez DPH
          65 Kč
          54 Kč bez DPH
          Skladem 2 ks
          ks
          Produktů na stránku 183654

          Strukturální fólie na čokoládu plastové

          jsou určeny k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Díky plastovému materiálu lze podložku použít opakovaně. Doporučujeme jen ruční mytí podložky.

          Práce se strukturální fólií na čokoládu je velmi jednoduchá - rozpuštěná čokoláda (max. teplota 45°C), následně zchlazená na cca 30°C, se nalije na strukturální fólii a nechá se zavadnout - začně být matná (trvá to cca 10-15 minut). V této fázi se může čokoláda opatrně nakrájet na požadované tvary (ještě stále zůstává čokoláda na fólii) a nechá se zatuhnout zcela (opět zůstává na fólii). Po zatuhnutí lze čokoládu sejmout z fólie, a případně odlámat tvary hotové čokolády.

          Pokud potřebujeme zdobit obvod dortu, necháme čokoládu zavadnout na fólii do zmatnění (10-15 minut), poté celou fólii i s čokoládou obtočíme kolem připraveného (namazaného) dortu, zajistíme špendlíkem, či gumičkou a necháme zcela zatuhnout - můžeme vložit do lednice. Po zatuhnutí opatrně sejmeme strukturální fólii a čokoláda zůstane na obvodu dortu.

          Pravou čokoládu můžete vybírat zde.

          Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

          Novinky z našeho blogu

          Pistáciové pusinky
          04.10.2018 NAŠE RECEPTY
          Pistáciové pusinky
          Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
          Podmáslové řezy
          27.06.2018 NAŠE RECEPTY
          Podmáslové řezy
          Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
          Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
          Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
          Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají. číst celé
          NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
          Facebook
          Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
          Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
          Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.