Směs na korpus Red Velvet 500g
Cukrářská surovina, Red Velvet směs na pečení
Balení obsahuje 500g směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch.
Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma, bez azobarviv



Cukrářská surovina, Red Velvet směs na pečení
Balení sypké směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet.
NEOBSAHUJE AZO BARVIVA.
Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch.
Pro cukrářské provozovny nabízíme výhodnější velké balení této směsi.
Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao se sníženým obsahem tuku, barvivo (E120, E172), sůl, aroma.
Hmotnost: 500 g
Pracovní postup:
500 g Sandra Velvet, 325 g voda, 90 g olej - všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet, poté šlehačem vyšleháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty.
Upozornění: na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.
Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 1621 kJ / 388 kcal
tuky 4,6 g / toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g
sacharidy 76,5 g / z toho cukry 47,4 g
vláknina 1,7 g
bílkoviny 9,5 g
sůl 1,1 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příprava moučníků |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Výrobce: | ČR |
Použití: | k přípravě korpusu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.