Eshop funguje bez omezení, výdejní místo zavřeno. Vzhledem ke krizové situaci zvažte, zda objednat zboží na dobírku.

Směs na korpus Red Velvet 500g

Kód: 120-005
48 Kč 41,74 Kč bez DPH
Skladem (34 ks)
Můžeme doručit do:
7.4.2020

Cukrářská surovina, Red Velvet směs na pečení

Balení obsahuje 500g směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch.

Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma, bez azobarviv

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cukrářská surovina, Red Velvet směs na pečení

Balení obsahuje 500g směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch.

Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma, bez azobarviv

Pracovní postup:

500 g Sandra Velvet, 325 g voda, 90 g olej - všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet, poté šlehačem vyšleháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty.

Upozornění: na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.

 

Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příprava moučníků
Hmotnost: 0.5 kg
Výrobce: ČR
Použití: k přípravě korpusu

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.