info@hospodynkam.cz +420 773 509 080 (po-pá 8-17 hod.)
Cukrářské pomůcky - Hospodyňkám.cz
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.08.2019
BARVY WILTON OPĚT SKLADEM
Vážení zákazníci, dlouho očekáváné barvy Wilton jsou opět v prodeji. Nový obal, nové složení... číst celé
02.08.2019
ZMĚNA BALENÍ SMARTFLEX VELVET MANDLE
Vážení zákazníci, informujeme vás o změně balení hmoty Smartflex Velvet. Postupně dojde ke změně ve výrobě u všech příchutí, a to z balení 1,4kg ... číst celé
11.06.2019
PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECH
Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či margarínu během letních měsíců. V horkých dnech může doj... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Mramorový korpus

Těsto: 2 vejce, 8dkg cukru, 8 dkg polohrubé mouky, 1/4 balíčku prášku do pečiva, kakao

Postup: utřeme vejce s cukrem do pěny a přidáme mouku s práškem do pečiva. Do 1/3 těsta přidáme kakao (ne moc, jen těsto obarvíme. Pokud bychom dali moc, těsto by se propeklo jinak, nežli to světlé) a do vymazané a hrubou moukou vysypané dortové formy (průměr 24cm) lijeme střídavě světlé, pak tmavé těsto a dáme péci (horkovzdušná trouba 150°C, elektrická trouba 170°C).


příprava lití těstaprvní díl těsta je světlý

1. příprava těsta                                                                    2. první vrstva světlého těsta

další vrstva těsta je tmaváopět světlé těsto

3. druhá vrstva tmavého těsta                                        4. střídáme obě barvy těsta

hotový korpus necháme péciupečený korpus

5. hotové těsto dáme péci                                                 6. upečený korpus

rozkrojený korpus

7. rozříznutý korpus

Novinky z našeho blogu

Pistáciové pusinky
04.10.2018 NAŠE RECEPTY
Pistáciové pusinky
Pistáciové pusinky sladké a lahodné číst celé
Podmáslové řezy
27.06.2018 NAŠE RECEPTY
Podmáslové řezy
Recept pro letní inspiraci - šťavnatý a osvěžující číst celé
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty
Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají. číst celé
NENECHTE SI UJÍT NAŠE NOVINKY
Facebook
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.