Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3VÁNOČNÍ PROVOZ   Poslední objednávky budou expedovány ve středu 19/12/2018 (platí pro objednávky přijaté do... arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3UPOZORNĚNÍ - OBRÁZKY Z JEDLÉ HMOTY  Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání obrázků a cukrových pásek z jedlé hmoty v mrazivých... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 152 Kč
skladem
Naše cena 39 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 2 560 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

Mramorový korpus

Těsto: 2 vejce, 8dkg cukru, 8 dkg polohrubé mouky, 1/4 balíčku prášku do pečiva, kakao

Postup: utřeme vejce s cukrem do pěny a přidáme mouku s práškem do pečiva. Do 1/3 těsta přidáme kakao (ne moc, jen těsto obarvíme. Pokud bychom dali moc, těsto by se propeklo jinak, nežli to světlé) a do vymazané a hrubou moukou vysypané dortové formy (průměr 24cm) lijeme střídavě světlé, pak tmavé těsto a dáme péci (horkovzdušná trouba 150°C, elektrická trouba 170°C).


příprava lití těsta první díl těsta je světlý

1. příprava těsta                                                                    2. první vrstva světlého těsta

další vrstva těsta je tmavá opět světlé těsto

3. druhá vrstva tmavého těsta                                        4. střídáme obě barvy těsta

hotový korpus necháme péci upečený korpus

5. hotové těsto dáme péci                                                 6. upečený korpus

rozkrojený korpus

7. rozříznutý korpus