S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 277 Kč
skladem
Naše cena 94 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 143 Kč
skladem
Naše cena 59 Kč
skladem
Naše cena 65 Kč
skladem

Mramorový korpus

Těsto: 2 vejce, 8dkg cukru, 8 dkg polohrubé mouky, 1/4 balíčku prášku do pečiva, kakao

Postup: utřeme vejce s cukrem do pěny a přidáme mouku s práškem do pečiva. Do 1/3 těsta přidáme kakao (ne moc, jen těsto obarvíme. Pokud bychom dali moc, těsto by se propeklo jinak, nežli to světlé) a do vymazané a hrubou moukou vysypané dortové formy (průměr 24cm) lijeme střídavě světlé, pak tmavé těsto a dáme péci (horkovzdušná trouba 150°C, elektrická trouba 170°C).


příprava lití těsta první díl těsta je světlý

1. příprava těsta                                                                    2. první vrstva světlého těsta

další vrstva těsta je tmavá opět světlé těsto

3. druhá vrstva tmavého těsta                                        4. střídáme obě barvy těsta

hotový korpus necháme péci upečený korpus

5. hotové těsto dáme péci                                                 6. upečený korpus

rozkrojený korpus

7. rozříznutý korpus