


Pravá čokoláda Carla - mléčná 250g
Český výrobek
Pravá mléčná čokoláda v peckách je vhodná pro přípravu pralinek nebo jako poleva na zákusky a dorty.
Použití: požadované množství rozpustit při 45-50°C, poté za stálého míchání ochladit na cca 27°C a znovu zahřát na 29-30°C a použít.
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátory (sójový lecitin a polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagaskar.
Uchovávat v suchu do 20°C
Hmotnost: 250 g
Recept pro inspiraci:
Modelovací čokoláda
Suroviny: 600g čokolády, 200g glukózy, 80g cukerného rozvaru
Postup: Postup: čokoládu rozpustíme, přidáme ostatní suroviny, vymícháme do hladké hmoty a necháme uležet 24 hodin. S čokoládou pracujeme na silikonové podložce nebo pergamenovém papíře či foli. Dlouhým zahřívám v ruce se rozpouští.
Takto připravená hmota je vhodná k tvarování i potahování dortů, také k výrobě jedlých dekorací či soch.
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 2509 kJ / 603 kcal
tuky 43,8 g / z toho nasycené mastné kyseliny 27,4 g
sacharidy 46,3 g / z toho cukry 45,6 g
vláknina 1,8 g
bílkoviny 5,1 g
sůl 0,15 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda s cukrem |
---|---|
Hmotnost: | 0.26 kg |
Výrobce: | Carla, ČR |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.