Odpalované těsto směs na přípravu
Revoluce v přípravě odpalovaného těsta: hotová sypká směs
Představte si, že můžete doma snadno a rychle připravit dokonalé větrníky, věnečky, banánky nebo eclairs, které se rozplynou na jazyku a okouzlí každého, kdo je ochutná. S naší hotovou sypkou směsí na přípravu odpalovaného těsta se tento sen stává skutečností. Tato směs je výsledkem pečlivého vývoje, při kterém byl kladen důraz na jednoduchost přípravy a dokonalost výsledku. Stačí přidat vodu a vaše kuchyně se promění v cukrárnu plnou lákavých vůní.
Jednoduchá příprava, profesionální výsledky
S naší směsí se příprava odpalovaného těsta stává hračkou. Do 750g vody o teplotě 20-25°C přisypete 500g naší směsi a za použití protínačky (lyry) míchejte nejprve 4 minuty na nízké otáčky, následně 7 minut na vyšší stupeň. Tímto způsobem získáte hladké těsto, které je připravené k dalšímu zpracování.
Tvary podle vaší fantazie
Následně těsto jednoduše přemístěte do trezírovacího sáčku se špičkou a na plech stříkáte požadované tvary. Ať už se rozhodnete pro tradiční větrníky nebo experimentální tvary, s naší směsí dosáhnete vždy dokonalých výsledků.
Doporučení pro dokonalou chuť
Jako ideální náplň doporučujeme vanilkový krém Vanilmix, který dokonale doplní chuť vašich zákusků. Pro ještě lákavější vzhled a chuť vašich dezertů navíc doporučujeme použít fondánovou polevu, která dodá vašim výtvorům ten pravý lesk a dokonalost.
Skladování
Naše směs je navíc velmi praktická i z hlediska skladování. Uchovávejte ji v chladu a suchu při teplotě do 25°C, díky čemuž si zachová svou kvalitu a výbornou chuť po dlouhou dobu.
S touto hotovou sypkou směsí na přípravu odpalovaného těsta překvapíte své blízké nejen vynikajícími zákusky, ale také ukážete, že příprava složitě vypadajících dezertů může být snadná a příjemná. Vyzkoušejte naši směs a nechte svou kreativitu, aby se projevila v nekonečném množství tvarů a kombinací, které můžete vytvořit. Staňte se mistrem cukrářského umění ve své vlastní kuchyni a užijte si radost z pečení jako nikdy předtím.
Složení
PŠENIČNÝ škrob, rostlinný olej (řepkový a palmový), kukuřičný škrob, sušená VAJEČNÁ směs, sušený VAJEČNÝ bílek, kypřidla (E450, E500), zahušťovadla (E464, E412), glukózový sirup, emulgátory (E472b, E477), sůl, sušené odstředěné MLÉKO, MLÉČNÁ bílkovina.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dortový korpus |
---|---|
Země původu: | Holandsko |
Použití: | k přípravě korpusu |
Výživové hodnoty na 100g výrobku:: | Nadpis |
energetická hodnota: | 2192 kJ / 525 kcal |
tuky: | 30,8 g |
/ z toho nasycené mastné kyseliny: | 6,2 g |
sacharidy: | 68,1 g |
/ z toho cukry: | 2,3 g |
vláknina: | 1,8 g |
bílkoviny: | 11,7 g |
sůl: | 1,5 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.