Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 28 Kč
skladem
Naše cena 94 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 144 Kč
skladem
Naše cena 989 Kč
skladem
Naše cena 2 600 Kč
skladem

11. 05. 2014 | FOTONÁVODY

Marcipánové gerbery

Gerbera z modelovací hmoty - fotopostup s návodem

1. pístovými vykrajovači vykrojíme dvě velké a dvě malé květiny

2. lístky menších květin rozpůlíme

3. střed obtiskneme v cedníku

4. vznikne drobný vzoreček

5. navlhčíme středy květin vodou nebo alkoholem

6. slepíme je na sebe a přimáčkneme

7. vložíme střed

8. dáme na formovač nebo kroužek z alobalu, aby se květina vytvarovala

9. necháme vytvrdnout a pak naaranžujeme na dort