Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 35 Kč
skladem
Naše cena 19 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 144 Kč
skladem
Naše cena 989 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem

11. 05. 2014 | FOTONÁVODY

Dort - hlava německého ovčáka

Příprava dortu ve tvaru psí hlavy - fotopostup s návodem

1. vytiskneme si fotku zvířete a pomocí sítě překreslíme zvětšeninu na pečící papír a vystřihneme

2. slepíme dva pláty piškotu krémem, necháme zatuhnout a poté z nich vyřežeme obrys psa

3. odřezky dáme do mísy

4. utřeme z nich punčovinu - případně přidáme krém, marmeládu nebo rum - vznikne tvárná hmota

5. psa s ní plasticky vymodelujeme

6. potáhneme potahovou hmotou a kosticí dotvoříme důlek na oko, čumák, narýhujeme chlupy

7. suchými prachovými barvami psa vystínujeme a přilepíme uši a oko