Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 277 Kč
skladem
Naše cena 28 Kč
skladem
Naše cena 94 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 2 600 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

23. 10. 2011 | RADY A INFORMACE

Čokoládová poleva

Čokoládová poleva

Velmi kvalitní čokoládová poleva od české firmy Carla, či italské firmy Master Martini. Na výběr je varianta hořkámléčnábílá. Lze ji použít na dekoraci moučníků, na čokotransfer i k výrobě pralinek.

Použití na polití moučníků: potřebné množství rozpouštíme za občasného míchámí ve vodní lázni při teplotě max. 55°C (vyšší teplota by polevu srazila), nepřidáváme jiné suroviny (tuk, mléko, aj.)

Použití na čokoládové pralinky: potřebné množství rozpouštíme za občasného míchání ve vodní lázni při teplotě 38-40°C, poté zchladíme na teplotu cca 26°C a znovu zahřejeme na cca 30°C - plníme formu na čokoládu a necháme v lednici zatuhnout.