Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 35 Kč
skladem
Naše cena 29 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 223 Kč
skladem
Naše cena 989 Kč
skladem
Naše cena 90 Kč
skladem

RADY A INFORMACE

Ganáž - podkladový krém pod potahovací hmoty

08. 03. 2018 | RADY A INFORMACE

Aby potahovací hmota na dortu dobře držela a nebyla naleptána krémem, doporučujeme 2 typy podkladových krémů, které navíc báječně chutnají.

celý článek

Jak pracovat s formou na čokoládu

02. 08. 2017 | RADY A INFORMACE

Instrukce pro přípravu čokoládových pralinek

celý článek

Odborný seminář Zeelandia

23. 10. 2016 | RADY A INFORMACE

Praktické rady pro cukráře.

celý článek


Rady pro začátečníky

28. 07. 2014 | RADY A INFORMACE

Průvodce pro začínající cukráře...

celý článek

Jak pracovat s transfer fólií na čokoládu

04. 06. 2013 | RADY A INFORMACE

Efektivní zdobení pomocí jednoduché fólie

celý článek

Kvalitní české čaje

04. 11. 2011 | RADY A INFORMACE

Pro opravdové gurmány ...

celý článek

Semifreda, mini zákusky

04. 11. 2011 | RADY A INFORMACE

Mini zákusky pro každou příležitost

celý článek

Čokoládová poleva

23. 10. 2011 | RADY A INFORMACE

Vysoce kvalitní čokoládové polevy nejen na dorty ...

celý článek