S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3D O V O L E N ÁVážení zákazníci,   dovolujeme si Vás upozornit, že ve dnech 3.7. - 7.7. 2017 bude probíhat... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby... arr3ODBORNÝ SEMINÁŘ ZEELANDIADne 21. 10. 2016 jsme se zúčastnili odborného semináře v Malšicích u Tábora, který pořádal náš... arr3VĚRNOST SE VYPLÁCÍVážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 55 Kč
skladem
Naše cena 62 Kč
skladem
Naše cena 18 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 223 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

RADY A INFORMACE


Rady pro začátečníky

28. 07. 2014 | RADY A INFORMACE

Průvodce pro začínající cukráře...

celý článek

Jak pracovat s transfer fólií na čokoládu

04. 06. 2013 | RADY A INFORMACE

Efektivní zdobení pomocí jednoduché fólie

celý článek

Kvalitní české čaje

04. 11. 2011 | RADY A INFORMACE

Pro opravdové gurmány ...

celý článek

Semifreda, mini zákusky

04. 11. 2011 | RADY A INFORMACE

Mini zákusky pro každou příležitost

celý článek

Čokoládová poleva

23. 10. 2011 | RADY A INFORMACE

Vysoce kvalitní čokoládové polevy nejen na dorty ...

celý článek


Bezlepkové, přírodní suroviny

30. 07. 2011 | RADY A INFORMACE

Modelovací hmota různých barev

celý článek

Patchwork. Jak na něj? ...

28. 03. 2011 | RADY A INFORMACE

Vytlačovací šablona na marcipán

celý článek

Druhy potahovacích a modelovacích hmot

22. 02. 2011 | RADY A INFORMACE

Vyberte si tu, která Vám nejlépe vyhovuje ...

celý článek

YWQ3Ym