S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3UPOZORNĚNÍ - OBRÁZKY Z JEDLÉ HMOTY  Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání obrázků a cukrových pásek z jedlé hmoty v mrazivých... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 99 Kč
skladem
Naše cena 62 Kč
skladem
Naše cena 27 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 223 Kč
skladem
Naše cena 989 Kč
skladem
Naše cena 90 Kč
skladem

RADY A INFORMACE

Jak pracovat s formou na čokoládu

02. 08. 2017 | RADY A INFORMACE

Instrukce pro přípravu čokoládových pralinek

celý článek

Odborný seminář Zeelandia

23. 10. 2016 | RADY A INFORMACE

Praktické rady pro cukráře.

celý článek


Rady pro začátečníky

28. 07. 2014 | RADY A INFORMACE

Průvodce pro začínající cukráře...

celý článek

Jak pracovat s transfer fólií na čokoládu

04. 06. 2013 | RADY A INFORMACE

Efektivní zdobení pomocí jednoduché fólie

celý článek

Kvalitní české čaje

04. 11. 2011 | RADY A INFORMACE

Pro opravdové gurmány ...

celý článek

Semifreda, mini zákusky

04. 11. 2011 | RADY A INFORMACE

Mini zákusky pro každou příležitost

celý článek

Čokoládová poleva

23. 10. 2011 | RADY A INFORMACE

Vysoce kvalitní čokoládové polevy nejen na dorty ...

celý článek


Bezlepkové, přírodní suroviny

30. 07. 2011 | RADY A INFORMACE

Modelovací hmota různých barev

celý článek