Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 35 Kč
skladem
Naše cena 70 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 2 600 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

07. 07. 2015 | RADY A INFORMACE

Jak obarvit potahovací hmotu?

Začínajícím cukrářkám nabízíme návod na jednoduché barvení cukrářské hmoty, či marcipánu.


1. Cukrářskou hmotu důkladně prohněteme na pracovní desce tak, aby byla vláčná, měkká a bez hrudek. Poté si připravíme gelovou barvu a kostici, případně párátko, či lžičku.



 

2. Namočíme špičku kostice (lžičky, či párátka) do barvy a ...



 

3. .... otřeme barvu do hmoty.



 

4. Barvu do hmoty vhněteme.

 

 

5. Pokud se nám zdá odstín příliš světlý, přidáme opět trochu barvy. Vždy ovšem dbáme na to, abychom barvu nabírali čistým párátkem (kosticí), aby se do ní nezanesly nečistoty - pak by mohla plesnivět.



 

6. Obarvenou hmotu můžete použít buď na potahování, či na modelaci. Případně si ji uchovejte bez přístupu vzduchu pro další použití.



7. Ukázka odstínů



8. Ukázka kytiček