Balení Bolero instant 15kg

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.6.2023
Možnosti doručení
Kód: 112-10000500
2 060 Kč –2 % 2 018,80 Kč
Balení Bolero instant 15kg
Balení Bolero instant 15kg
2 060 Kč –2 %
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Balení Bolero instant 15kg

Gastro balení pro cukrářské provozovny

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

 

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 15 kg

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).

Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S

 

Příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero Instant, 750g smetany ke šlehání (vše spolu vyšlehat)

Příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero Instant 

Příprava krému na harlekýn - 1l živočišné šlehačky, 150g směsi Bolero Instant

Pracovní postup přípravy všech krémů: šlehačku rozmíchat s Bolerem a nechat 5 minut odstát. Poté vyšlehat elektrickým šlehačem. Za 3 minuty je hotovo. Pokud se zdá krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud je, naopak, řídký, přisypeme Bolero.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1621 kJ / 386 kcal

tuky 6,22 g /  z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g

sacharidy 69,7 g /  z toho cukry 63,32 g

vláknina 8,83 g

bílkoviny 8,25 g

sůl 0,15 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Profi balení
Hmotnost: 15.1 kg
Použití: k přípravě korpusu
Výrobce: Zeelandia ČR

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: