Balení Bolero instant 15kg

Kód: 112-10000500
1 650 Kč –1 %
Balení Bolero instant 15kg
1 650 Kč –1 % 1 633,50 Kč 1 420,43 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
20.5.2021

Detailní informace

Detailní popis produktu

Balení Bolero instant 15kg

Gastro balení pro cukrářské provozovny

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

 

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sójová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 15 kg

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).

Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S

 

Příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero Instant, 750g smetany ke šlehání (vše spolu vyšlehat)

Příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero Instant 

Příprava krému na harlekýn - 1l živočišné šlehačky, 150g směsi Bolero Instant

Pracovní postup přípravy všech krémů: šlehačku rozmíchat s Bolerem a nechat 5 minut odstát. Poté vyšlehat elektrickým šlehačem. Za 3 minuty je hotovo. Pokud se zdá krém příliš hustý, přidáme šlehačku. Pokud je, naopak, řídký, přisypeme Bolero.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 1621 kJ / 386 kcal

tuky 6,22 g /  z toho nasycené mastné kyseliny 2,99 g

sacharidy 69,7 g /  z toho cukry 63,32 g

vláknina 8,83 g

bílkoviny 8,25 g

sůl 0,15 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Profi balení
Hmotnost: 15.1 kg
Použití: k přípravě korpusu
Výrobce: Zeelandia ČR

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.