Transfer fólie na čokoládu - srdce

Dostupnost Skladem (6 ks)
Můžeme doručit do:
22.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 113-061332
70 Kč
Transfer fólie na čokoládu - srdce
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivy červených srdcí o rozměru 40 x 25 cm.

Složení potisku: kakaové máslo, cukr, barvivo (koncentrát z mrkve, černého rybízu a jablek, E120).

Podklad: polyetylen

Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.

 

Výživové hodnoty na 100g výrobku:

energetická hodnota 2330 kcal / 560 kJ

sacharidy 50 g / z toho cukry 50 g

sacharidy 50 g / z toho cukry 50 g

vláknina 0 g

bílkoviny  0 g

sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: