Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer » TRANSFER FÓLIE, TVARY » Transfer folie na čokoládu - noty bílé


        

Transfer folie na čokoládu - noty bílé

40 x 25 cm

skladem

 

Skladem: 9 ks
Číslo produktu: 113-510
Naše cena bez DPH: 43 Kč
Naše cena s DPH (21 %):
52 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm.

Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171

Podklad: polyetylen

Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

čokotr. na potahovou hmotu
lucie
02.06.2015 11:51
img
Re: čokotr. na potahovou hmotu
Lucie Veselá
02.06.2015 12:04
Dotaz
Lenka Labská
29.07.2014 14:39
img
Re: Dotaz
Lucie Veselá
29.07.2014 16:46