Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer » TRANSFER FÓLIE, ABSTRAKCE » Transfer fólie na čokoládu - matelasse


        

Transfer fólie na čokoládu - matelasse

40 x 25 cm

skladem

 

Skladem: 1 ks
Číslo produktu: 113-517
Naše cena bez DPH: 49 Kč
Naše cena s DPH (21 %):
59 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Transfer fólie na čokoládu - matelasse

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm.

Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E172, E171, E129, E132

Podklad: polyetylen

Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.


Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

matelassé
Ivana
27.05.2013 11:14
img
Re: matelassé
Lucie Veselá
27.05.2013 21:29