


OBCHOD
Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer » TRANSFER FÓLIE, TVARY » Transfer fólie na čokoládu - cesmín
Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - cesmín
- slouží k přenosu motivu na čokoládu. Velmi jednoduchá manipulace a rychlé zdobení
Rozměr: 40 x 25 cm
Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E141, E120, E100), emulgátory (sojový lecitin, E470b)
Podklad: polyetylen
Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu
Pracovní postup:
fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mít namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.
© 2010 - 2019 Hospodyňkám . All Rights Reserved. Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz