


OBCHOD
Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer » TRANSFER FÓLIE, ABSTRAKCE » Transfer fólie na čokoládu - Mikado
|
Číslo produktu / Název zboží: |
|
| |
---|---|---|---|---|
![]() |
113-510 Transfer folie na čokoládu - noty bílé |
skladem
|
Naše cena 52 Kč | |
![]() |
113-511 Transfer fólie na čokoládu - noční obloha |
skladem
|
Naše cena 59 Kč | |
![]() |
113-512 Transfer fólie na čokoládu - srdce |
skladem
|
Naše cena 62 Kč | |
![]() |
113-513 Transfer fólie na čokoládu - noty tmavé |
skladem
|
Naše cena 52 Kč | |
![]() |
113-514 Transfer fólie na čokoládu - medvídek |
skladem
|
Naše cena 72 Kč | |
![]() |
113-515 Transfer fólie na čokoládu - kapky |
skladem
|
Naše cena 68 Kč |
Transfer fólie na čokoládu - Mikado
Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm.
Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E124, E171, E172. Upozornění: extrémní konzumace může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.
podklad: polyetylen
Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu
Pracovní postup:
fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.
© 2010 - 2018 Hospodyňkám . All Rights Reserved. Vytvořeno systémem www.eshop-rychle.cz