S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer » TRANSFER FÓLIE, ABSTRAKCE » Transfer fólie na čokoládu - Mikado


        

Transfer fólie na čokoládu - Mikado

40 x 25 cm

skladem

 

Skladem: 17 ks
Číslo produktu: 113-523
Naše cena bez DPH: 43 Kč
Naše cena s DPH (21 %):
52 Kč

do košíku:
  ks  

Varianty tohoto výrobku

Obrázek:
Číslo produktu / Název zboží:
Skladem:
Cena:
Transfer folie na čokoládu - noty bílé
113-510
Transfer folie na čokoládu - noty bílé
skladem
Naše cena 52 Kč
Transfer fólie na čokoládu - noční obloha
113-511
Transfer fólie na čokoládu - noční obloha
skladem
Naše cena 59 Kč
Transfer fólie na čokoládu - srdce
113-512
Transfer fólie na čokoládu - srdce
skladem
Naše cena 62 Kč
Transfer fólie na čokoládu - noty tmavé
113-513
Transfer fólie na čokoládu - noty tmavé
skladem
Naše cena 52 Kč
Transfer fólie na čokoládu - medvídek
113-514
Transfer fólie na čokoládu - medvídek
skladem
Naše cena 72 Kč
Transfer fólie na čokoládu - kapky
113-515
Transfer fólie na čokoládu - kapky
skladem
Naše cena 68 Kč

Popis výrobku

Transfer fólie na čokoládu - Mikado

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm.

Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E124, E171, E172. Upozornění: extrémní konzumace může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.

podklad: polyetylen

Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu

Pracovní postup:

fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl horký a suchý, tím se čokoláda nebude lámat. Stačí ho mí namočený v horké vodě a před každým zářezem otřít.


Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.