S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3D O V O L E N ÁVážení zákazníci,   dovolujeme si Vás upozornit, že ve dnech 3.7. - 7.7. 2017 bude probíhat... arr3PŘEPRAVA POTRAVIN V HORKÝCH DNECHVážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání čokoládových polev, ozdob, transfer fólií, či... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby... arr3ODBORNÝ SEMINÁŘ ZEELANDIADne 21. 10. 2016 jsme se zúčastnili odborného semináře v Malšicích u Tábora, který pořádal náš... arr3VĚRNOST SE VYPLÁCÍVážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 29 Kč
skladem
Naše cena 18 Kč
skladem
Naše cena 199 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 223 Kč
skladem
Naše cena 48 Kč
skladem
Naše cena 45 Kč
skladem

Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer » STRUKTURÁLNÍ FÓLIE PLASTOVÉ

Strukturální fólie na čokoládu plastové

Jsou výbornou pomůckou pro všechny, kteří zdobí čokoládou. Strukturální fólie umožní vytvořit reliéf na čokoládě.







Naše cena 65 Kč

skladem



Strukturální fólie na čokoládu plastové

jsou určeny k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Díky plastovému materiálu lze podložku použít opakovaně. Doporučujeme jen ruční mytí podložky.

Práce se strukturální fólií na čokoládu je velmi jednoduchá - rozpuštěná čokoláda (max. teplota 45°C), následně zchlazená na cca 30°C, se nalije na strukturální fólii a nechá se zavadnout - začně být matná (trvá to cca 10-15 minut). V této fázi se může čokoláda opatrně nakrájet na požadované tvary (ještě stále zůstává čokoláda na fólii) a nechá se zatuhnout zcela (opět zůstává na fólii). Po zatuhnutí lze čokoládu sejmout z fólie, a případně odlámat tvary hotové čokolády.

Pokud potřebujeme zdobit obvod dortu, necháme čokoládu zavadnout na fólii do zmatnění (10-15 minut), poté celou fólii i s čokoládou obtočíme kolem připraveného (namazaného) dortu, zajistíme špendlíkem, či gumičkou a necháme zcela zatuhnout - můžeme vložit do lednice. Po zatuhnutí opatrně sejmeme strukturální fólii a čokoláda zůstane na obvodu dortu.

Pravou čokoládu můžete vybírat zde.

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!

OTI0NWEw