S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3UPOZORNĚNÍ - OBRÁZKY Z JEDLÉ HMOTY  Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání obrázků a cukrových pásek z jedlé hmoty v mrazivých... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 62 Kč
skladem
Naše cena 18 Kč
skladem
Naše cena 36 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 143 Kč
skladem
Naše cena 90 Kč
skladem
Naše cena 25 Kč
skladem

Úvod » CUKRÁŘSKÉ DEKORACE » Čokotransfer » STRUKTURÁLNÍ FÓLIE PLASTOVÉ

Strukturální fólie na čokoládu plastové

Jsou výbornou pomůckou pro všechny, kteří zdobí čokoládou. Strukturální fólie umožní vytvořit reliéf na čokoládě.





Naše cena 65 Kč

skladem



Strukturální fólie na čokoládu plastové

jsou určeny k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Díky plastovému materiálu lze podložku použít opakovaně. Doporučujeme jen ruční mytí podložky.

Práce se strukturální fólií na čokoládu je velmi jednoduchá - rozpuštěná čokoláda (max. teplota 45°C), následně zchlazená na cca 30°C, se nalije na strukturální fólii a nechá se zavadnout - začně být matná (trvá to cca 10-15 minut). V této fázi se může čokoláda opatrně nakrájet na požadované tvary (ještě stále zůstává čokoláda na fólii) a nechá se zatuhnout zcela (opět zůstává na fólii). Po zatuhnutí lze čokoládu sejmout z fólie, a případně odlámat tvary hotové čokolády.

Pokud potřebujeme zdobit obvod dortu, necháme čokoládu zavadnout na fólii do zmatnění (10-15 minut), poté celou fólii i s čokoládou obtočíme kolem připraveného (namazaného) dortu, zajistíme špendlíkem, či gumičkou a necháme zcela zatuhnout - můžeme vložit do lednice. Po zatuhnutí opatrně sejmeme strukturální fólii a čokoláda zůstane na obvodu dortu.

Pravou čokoládu můžete vybírat zde.

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!