S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ SUROVINY » Cukrářské směsi » PŘÍPRAVA MOUČNÍKŮ » Směs na korpus Red Velvet 500g


        

Směs na korpus Red Velvet 500g

Sandra Velvet

top produkt

skladem

 

Skladem: 18 ks
Číslo produktu: 120-005
Výrobce: ČR
Použití: k přípravě korpusu
Naše cena bez DPH: 42 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
48 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Cukrářská surovina, Red Velvet směs na pečení

Balení obsahuje 500g směsi pro přípravu oblíbeného korpusu Red Velvet. NEOBSAHUJE AZO BARVIVA. Hotový korpus je šťavnatý a má hladký povrch.

Složení: cukr, pšeničná mouka, sušená vejce, kypřící látka (E450, E500), kakao, barvivo (E120, E172), sůl, aroma, bez azobarviv

Pracovní postup:

500 g Sandra Velvet, 325 g voda, 90 g olej - všechny suroviny smícháme, necháme 5 minut odležet, poté šlehačem vyšleháme na nejnižším stupni do hladké hmoty, cca 1-2 minuty.

Upozornění: na upečení korpusu o průměru 24 cm je potřeba 1 kg této směsi.


Název dortu Red Velvet a jeho originální recept údajně pochází z newyorského hotelu Waldorf Astoria, kde ho svým hostům, jako autorskou specialitu, podávali již ve 20. letech minulého století. Red Velvet znamená rudý samet nebo hebkost, čímž se vyjadřuje barva a jemnost korpusu, který má být tmavě, či jasně červený nebo červenohnědý.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

dotaz
RN
07.04.2017 21:26
img
Re: dotaz
Lucie Veselá
10.04.2017 16:31
dotaz
Lenka
31.07.2016 23:38
img
Re: dotaz
Lucie Veselá
01.08.2016 09:18