Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ SUROVINY » Cukrářské hmoty » MECFLEX » Potahovací hmota Mecflex mandle 4kg


        

Potahovací hmota Mecflex mandle 4kg

vhodná na luxusní dorty

akce

skladem

 

Skladem: 14 ks
Číslo produktu: 128-2620
Výrobce: MEC3, Itálie
Barva: bílá
Balení: 4kg
Příchuť: Mandle
Použití: k potahování a modelování
Původní cena: 745 Kč
Naše cena bez DPH: 593 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
682 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Bezlepkový produkt, bez alergenů

Potahovací hmota Mecflex mandle 4kg

Profesionální, čistě bílá potahovací a modelovací hmota s příchutí mandlí je určena k potahování slavnostních, svatebních a luxusních dortů, u kterých je zapotřebí, aby hmota byla pevná, ale přitom hodně pružná a aby na dortu držela dlouhou dobu bez jakékoli zkázy v podobě tečení, či mokvání. Tuto hmotu využijete hlavně tehdy, potřebujete-li dorty vystavit delší dobu při pokojové teplotě (např. svatební dorty, či dorty do tomboly, aj.).

Hmota je tvrdé konzistence, proto ji můžete před použitím nahřát v mikrovlnné troubě, nic se jí nestane, jen malinko změkne a budete tak mít menší práci s propracováním. Hmotu lze barvit potravinářskými barvivy, a to vždy až po řádném propracování.

V tuto chvíli je hmota Mecflex nejšpičkovější hmotou na českém trhu, kde jen těžko hledá konkurenci. Pokud chcete, aby Vaše dorty byly krásné a zároveň také dobře chutnaly, vyzkoušejte hmotu Mecflex a přesvědčte se sami, že práce s touto hmotou je opravdu vyjímečná...

Pro dokonalé potahování je zapotřebí použít jako podkladový krém buď máslový krém, anebo ganáž.

Recept na máslový krém

250g pravého másla, 1 plechovka (cca 390g) kondenzovaného mléka (nezkaramelizovaného). Máslo necháme změknout a spolu s mlékem ušleháme do hladkého krému, nepřislazujeme.

 

Recept na ganáž

500 g pravé čokolády, 500 ml živočišné šlehačky. Šlehačku přivedeme k varu a přelijeme jí čokoládu (pokud použijete tabulkovou čokoládu, pak se musí nalámat na malé kousky) tak, aby byla čokoláda celá ponořená; a necháme několik minut působit. Asi po 5ti minutách hmotu vymícháme metličkou do hladka a necháme do druhého dne odstát. Poté můžeme ještě našlehat, aby krém byl hladký a nadýchaný.

 

 

Složení:

cukr, glukózový sirup, voda, kokosový tuk, hydrogenovaný tuk z palmových semen, bramborový škrob, zahušťovadlo: xantanová guma, aroma, konzervant: sorban draselný, regulátor kyselosti: kyselina citronová.

Může obsahovat stopy sóji, mléka, vajec, ořechů, arašídů a sezamu

 

Skladování: v původním obalu, dobře uzavřené, při pokojové teplotě do 23°C

Balení: 4 kg


Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.