Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » CUKRÁŘSKÉ SUROVINY » Cukrářské hmoty » SYPKÁ SMĚS MONTANA » Montana červená 500g - mléčný marcipán


        

Montana červená 500g - mléčný marcipán

sypká směs na přípravu

skladem

 

Skladem: 2 ks
Číslo produktu: 120-021a
Výrobce: ČR
Barva: červená
Balení: 500g
Příchuť: Mandle
Naše cena bez DPH: 74 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
85 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Český výrobek, červená směs na přípravu hmoty ze sušeného mléka.

Montana červená 500g - mléčný marcipán

Balení obsahuje 500g sypké směsi Montana na přípravu potahovací a modelovací hmoty, či k přípravě jedlé krajky. Hotová hmota má červenou barvu a lahodnou příchuť. Je hodně elastická - nemá tendenci praskat. Při vlastním modelování nelepí a i při delším skladování hotových výrobků nevysychá a nepraská. Chutí se podobá domácímu marcipánu, který se vyrábí ze sušeného mléka.

 

Použití k potahování:

500g směsi Montana, 75-85ml vody (raději více, zahustit se dá vždy opět směsí Montana), 25g změklého 100% tuku (Omega)

Postup přípravy: všechny suroviny (tuk musí být změklý) se spojí v robotu pomocí hnětacích háků (příp. v domácí pekárně a lze ji propracovat i ručně) v mírně lepivou hmotu, která se uloží do pevnějšího igelitového pytlíku a nechá se minimálně 3 hodiny odležet (nejlépe celý den) při pokojové teplotě. Po uležení už hmota nelepí a lze s ní rovnou pracovat. Pokud potřebujete hmotu použít ihned po přípravě, použijte menší množství vody (70ml).

Nezpracované množství lze uchovávat až 1 měsíc (dobře zabalené, v chladu)

 

Použití na jedlou krajku:

140g směsi Montana, 90g vody, 40g změklého 100% tuku (případně bělobu, či barvivo).

Postup přípravy: vše 5 minut šleháme, až vznikne homogenní řídká hmota, kterou necháme v chladničce 2 hodiny odstát. Poté nalijeme a rozetřeme do olejem vymazané formy na jedlou krajku a necháme v troubě cca 80-90 minut při teplotě 60°C sušit. Po vychladnutí vyjmeme z formy.

 

Složení: cukr, sušené mléko, glukózový sirup, stabilizátor E415, aroma, barvivo E129. Hmota neobsahuje konzervační látky.

Upozornění: barvivo E129 může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí.

 

Příprava hmoty k potahování:

 

Příprava hmoty na jedlou krajku:

Příprava hmoty k modelaci:


Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.