Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

NOVINKY

arr3SLEVA PRO VÁS!!!Vážení zákazníci, od 1. února 2017 jsme nastavili automatický věrnostní systém pro všechny... arr3UPOZORNĚNÍ - OBRÁZKY Z JEDLÉ HMOTY  Vážení zákazníci, zvažte nutnost objednávání obrázků a cukrových pásek z jedlé hmoty v mrazivých... arr3POŠTOVNÉ ZDARMA od 1500 KčPři objednávce nad 1500 Kč Vám nebudeme účtovat poštovné - balík do ruky, a to při volbě platby...

ZBOŽÍ V AKCI

Naše cena 94 Kč
skladem
Naše cena 72 Kč
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 144 Kč
skladem
Naše cena 223 Kč
skladem
Naše cena 2 600 Kč
skladem

06. 01. 2016 | NAŠE RECEPTY

Mléčný čokoládový dort s oříšky

Vybíráme pro Vás recept, na který jsme použili cukrářskou směs Jung Basis. Jedná se o univerzální směs, která je šťavnatá, lahodná a udrží i těžké náplně, či ovoce. Vyzkoušejte tento jednoduchý, a přitom lahodný dort. Upéci si ho můžete k odpolední kávě...

 

 

 

 

Suroviny

korpus: 300g Jung Basis, 3 vejce, 250g másla, 250g mléčné čokolády, 150g mléka

krém: 75g 35% šlehačky, 65g mléčné čokolády, 65g hořké čokolády

ozdobení: 30g lískových ořechů - půlky

 

 

Postup

příprava korpusu: ve vodní lázni zvolna rozpustíme čokoládu s mlékem (moc nezahříváme). Ušleháme vejce, přidáme mléko a směs Jung Basis, krátce ušleháme a přidáme rozpuštěnou čokoládu. Všechny suroviny šleháme asi 4 minuty do hladké konzistence. Hotové těsto nalijeme do dortové formy o průměru 17 cm a pečeme při 160°C asi 1 hodinu. Hotový korpus necháme vychladnout.


příprava krému: šlehačku svaříme, přidáme do ní čokoládu a vymícháme do hladka


kompletace: korpus podélně rozřízneme, naplníme krémem, který namažeme i na horní stranu dortu a dozdobíme ořechy

 

 

Dobrou chuť!


Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!