Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


        

Bolero Instant 500g

kakaový krém pro likérové špičky

skladem

 

Skladem: 35 ks
Číslo produktu: 112-4017
Použití: k přípravě korpusu
Naše cena bez DPH: 45 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
52 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Bolero Instant 500g

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sojová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 500 g

 

Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).

Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme cca 10 minut odstát. Poté přidáme povolený tuk (nikoli rozehřátý) a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26)

 

Příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero Instant, 750g smetany ke šlehání (vše spolu vyšlehat)

 

Příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero Instant šleháme do pevné konzistence.

 

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

dotaz
Pavlina Želinova
14.06.2013 19:11
img
Re: dotaz
Lucie Veselá
15.06.2013 09:46