S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


        

Bolero Instant 500g

kakaový krém pro likérové špičky

skladem

 

Skladem: 36 ks
Číslo produktu: 112-4017
Použití: k přípravě korpusu
Naše cena bez DPH: 45 Kč
Naše cena s DPH (15 %):
52 Kč

do košíku:
  ks  

Popis výrobku

Bolero Instant 500g

Instantní sypká směs pro přípravu kakaového krému (tubusu) na likérové špičky a pro přípravu krému k promazávání korpusů.

Složení: cukr, kakao, sušený rostlinný tuk, sušená plnotučná sojová mouka, modifikovaný škrob E1414

Balení: 500g


Použití na tubusy likérových špiček: 500g směsi Bolero Instant, 250g vody, 600g tuku (margarínu nebo másla).

Postup: Bolero smícháme s vodou a necháme 5 minut odstát. Poté přidáme tuk a vyšleháme. Hotový krém naplníme do trezírovacího sáčku se špičkou a nastříkáme na piškot. Jako náplň do koňakových špiček použijeme Topmix S. Z tohoto množství uděláme asi 60 kusů špiček na klasický piškot (špička 18/26)

Příprava krému k promazání korpusu: 300g Bolero Instant, 750g smetany ke šlehání (vše spolu vyšlehat)

Příprava pařížského krému - 1l živočišné šlehačky, 300g směsi Bolero Instant šleháme do pevné konzistence.


Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

dotaz
Pavlina Želinova
14.06.2013 19:11
img
Re: dotaz
Lucie Veselá
15.06.2013 09:46