Žehličky a válečky na marcipán
jsou základní cukrářskou pomůckou, neboť snadno a velmi rychle vyválení cukrářskou hmotu, či marcipán do požadované velikosti, a to bez zbytečného ulpívání hmoty na válečku. Hladítko (žehlička) pak uhladí povrch vyválené hmoty.
#ShowMore#
Žehlička a váleček na marcipán
jsou nejdůležitějšími, základními, cukrářskými pomůckami při zdobení dortů. Váleček na marcipán můžete vybírat buď z hladkých povrchů, které slouží k vyválení marcipánu bez nepříjemného přilepování, anebo z reliéfních (strukturálních) povrchů, které se používají k vytvoření vzoru přímo na vyválenou cukrářskou hmotu.
Hladítko (žehlička) na marcipán je významnou pomůckou při dohlazení povrchu potahovací hmoty.
Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!