Vážení zákazníci, vzhledem ke krizové situaci není aktuálně možné objednat zboží na dobírku.

Špikovací jehla

Kód: 108-2037
90 Kč 74,38 Kč bez DPH
Skladem (3)
Můžeme doručit do:
2.4.2020

Detailní informace

Detailní popis produktu

  • ke špikování masa

Špikování zvyšuje biologickou a energetickou hodnotu masa, ale také jeho chuť, jemnost a šťavnatost.
Ke špikování jsou vhodná libová a sušší masa, která po špikování dusíme nebo pečeme.
Špikovat můžeme hovězí svíčkovou, libovou drůbež, zvěřinu, řízky, filé, a to vždy podél vláken.
Do masa nejčastěji vpichujeme kousky tuhé uzené slaniny.

  • celonerezová
  • délka 17 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.