Čokoláda do fontány - hořká 200g
Hořká čokoláda se zvýšeným obsahem kakaového másla je určena především do čokoládových fontán a fondue.
Dále ji lze použít také na výrobu pralinek a čokoládových dekorací.
Temperace při 45-50°C, pracovní teplota 30,8°C.
Složení:
kakaová hmota 62%, cukr, kakaové máslo 42%, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), přírodní vanilkový extrakt.
Výrobek obsahuje sóju. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Uchovávat v suchu do 20°C.
Hmotnost: 200 g
Výživové hodnoty na 100g výrobku:
energetická hodnota 2405 kJ / 579 kcal
tuky 42,53 g / z toho nasycené mastné kyseliny 26,2 g
sacharidy 40,3 g / z toho cukry 37,4 g
vláknina 7,4 g
bílkoviny 5,3 g
sůl 0,025 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hořká čokoláda |
---|---|
Výrobce: | Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.