Pěna z bílé čokolády

Osvěžující, lehoučká pěna s ovocem bude chutnat také dětem.

 

Pěna z bílé čokolády

Pěna z bílé čokolády

 

 

Suroviny:

400ml šlehačky, 240g bílé čokolády, 60g másla, trocha citronové kůry, kakao nebo ovoce na ozdobu

 

Pracovní postup:

bílou čokoládu s máslem rozpustíme ve vodní lázni a necháme chvíli chladnout. Mezitím si vyšleháme šlehačku do tuhé konzistence a opatrně vmícháme rozpuštěnou čokoládovou směs a nakonec citronovou kůru. Pěnu navrstvíme do skleniček a necháme 2 hodiny tuhnout v chladničce. Před podáváním můžeme zdobit ovocem, nebo jen poprášit kakaem.

 

Dobrou chuť.

Hospodyňkám.cz - pečte jako profesionál!