Bestron Čokoládové fondue

Praktická nádobka pro rozehřívání čokolády a následné udržení její stálé teploty. Fondue se používá při oslavách k namáčení ovoce do čokolády.

Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení
Kód: 127-DCM043P
677 Kč
Bestron Čokoládové fondue
Bestron Čokoládové fondue
Akce
Dodání
Dodání do 24 hod.
při objednání PO-ČT do 12 hod
Doprava
Doprava zdarma
při nákupu nad 2500 Kč
Zboží
Zboží skladem
více jak 3500 položek

 

Balení obsahuje: 

1x přístroj k rozpouštění čokolády, 1x odnímatelnou mističku na čokoládu s nepřilnavým povrchem, 10x plastové napichovátko, 710x plastovou vidličku, 1x plastovou špachtli.

Materiál: plast

Obsah mističky: 300 ml

Náš tip: do přístroje můžeme použít pravou čokoládu (pro hustší konzistenci) nebo čokoládu do fontány (zajistí tekutější konzistenci čokolády).

 

Návod k použití:

1. před použitím přístroj otřeme hadříkem pro odstranění případných nečistot z výroby, misku na rozpuštění čokolády umyjeme teplou vodou se saponátem a otřeme dosucha. Vidličky, napichovátka i špachtli umyjeme v teplé vodě se saponátem a osušíme.

2. přístroj zapojíme do zásuvkyˇ, misku naplníme čokoládou a vložíme ji do přístroje, přepínač na těle přístroje nastavíme do polohy II (kontrolka začne svítit). Čokoláda se začne rozpouštět. Během rozpouštění ji můžeme promíchat špachtlí.

3. po rozpuštění čokolády můžeme mističku vyjmout (pozor: používáme chňapku, abychom se nepopálili) a čokoládu použít k polévání cukrářských výrobků (cukroví, moučníků) nebo ji můžeme nechat v přístroji a nastavit spínač do polohy I - čokoláda si bude udržovat stálou teplotu, aby čokoláda zůstala stále tekutá. Tento stav je žádoucí při používání fondue k namáčení ovoce, sušenek, pečiva, aj.

4. po ukončení práce nastavíme spínač do polohy 0 (kontrolka zhasne)

Čištění: přístroj i mističku necháme vychladnout. Doporučujeme přebytečnou čokoládu vylít ještě, když je tekutá. Mistička se tak bude lépe čistit. Mističku čistíme v horké vodě s přídavkem saponátu a důkladně osušíme (lze ji umýt v myčce nádobí). Přístroj samotný otíráme jen hadříkem. Nikdy nepoužíváme ostré předměty ani agresivní čistící přípravky - hrozí poškrábání misky i přístroje.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Temperovací stroje na čokoládu
Výrobce: Bestron, Nizozemsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: